Hoe kunt u helpen?

Moj Bliznji (mijn naaste) verleent materiële en geestelijke ondersteuning aan onze naasten in Bosnië-Herzegovina en Kroatië. Er zijn verschillende manieren om mee te helpen met het werk van Moj Bliznji!

Gebed

We geloven in de kracht van gebed. Daarom nodigen we u uit om met ons te bidden voor het werk van onze stichting. Graag benadrukken we ook dat gebed hard nodig is voor al het missionaire werk in Bosnië-Herzegovina. De evangelisch protestantse kerk telt in heel Bosnië-Herzegovina niet veel meer dan 500 leden. Bid voor een opwekking in dit prachtige land en dat de Bosniërs Jezus mogen leren kennen! Zie voor actuele gebedspunten onze nieuwsbrieven.

Geld doneren

Financiële middelen zijn onmisbaar voor het werk van onze stichting. Uw gift is daarom meer dan welkom! Onze stichting beschikt over een ANBI-status waardoor u gift in aanmerking komt voor belastingaftrek. Hieronder vindt u onze bankinformatie:

Stichting Moj Bliznji (mijn naaste), te Dordrecht
IBAN: NL 75 RABO 0101 2687 42

Kleding & Materialen

We zijn altijd opzoek naar degelijke kleding en materialen die nog in aanmerking komen voor een tweede leven. Twijfelt u over de kwaliteit van uw product(en) of wilt u een inleverafspraak maken? Neem dan even contact met ons op.

Netwerken

We staan er altijd voor open om in contact te komen met andere zendings- en ontwikkelingsorganisaties die actief zijn in Bosnië-Herzegovina en/of Zuidoost-Europa. Door ons werk kennen we de geestelijke en materiële nood en zijn we altijd bereid om hulpvragen van andere organisaties te onderzoeken, eventuele samenwerkingen aan te gaan of gewoon om ervaringen te delen.

U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@mojbliznji.nl.